aktualizováno: 06.11.2022 20:19:54

Z  GUARAGARU - chovatelská stanice britských koček

NOVINKY 2013

 

25.11.2013 Jiffa a Joie jsou již dvakrát naočkováni, ale ještě čekají na své nové páníčky. Oba jsou krásní a mají velmi klidnou povahu. Věřím že brzy najdou skvělé domovy, jako všechna naše koťátka.  Ve fotogalerii jsou vloženy nové fotky.

          

25.11.2013 Děkuji páníčkům za hezké fotky kočičáčků ve svých domovech.
Další fotky jsou zde vrh I a vrh C.

        

29.10.2013 kocourkům jsou skoro tři měsíce. Hodně vyrostli a je jich plný dům devil

25. 9.2013 kocourci už sami chodí na záchůdek a pomalu začínají ochutnávat paštiky. Ve fotogalerii jsou vloženy nové fotky.

      

10.9.2013 Kocourek Isandro a kočika Inéz již odjeli do svých nových domovů. Iikka Angelo na své nové, hodné páníčky ještě čeká.
Kocourci Jiffa a Joie začínají zkoumat okolí svého pelíšku. 
 Do fotogalerie jsem vložila pár nových fotografií.

 

 

1.9.2013 nová videa koťátek I                  

             

30.8.2013 oslavila koťátka z vrhu "A" své 5. narozeniny. Všem přejeme všechno nejlepší.

      všichni pohromadě      

 

13.8.2013 nás mile překvapila naše Eny. V odpoledních hodinách se jí narodili dva kocourci. Celou dobu jsem si myslela, že má Eny falešnou březost. Měla totiž malinké bříško a velmi prapodivné říje. Porod proběhl bez problémů. První z kluků se narodil krémový stříbřitý mramorovaný a vážil 95g a jako druhý se narodil krémový stříbřitý tečkovaný kocourek, který vážil 130g . Ve fotogalerii mají  uloženo pár svých prvních fotek.

        

 

3.8.2013 vložena dvě nová videa koťátek z 27. a 28.7. 

                  

2.8.2013 koťátka z vrhu "F" oslavila své 2. narozeniny. Všem kočičákům přejeme všechno nejlepší.

          

28.7.2013 koťátka úplně sama papají a pijí mléko z mističky. Běhají po celé kouplně a začínají nakukovat i ven. Za pár dnů už určitě budou běhat po celém domě. Po návštěvě nových páníčků kočičky Chiqi (Inéz) jsem dostala krásné fotky koťátek. Všechny jsou vloženy do fotogalerie.  Ještě jednou za ně moc děkuji.

      

14.7.2013 koťátka začínají sama papat paštiku a granulky, ale na stříkačku s mlékem stále čekají. Mléko z mističky jim totiž nikomu nechutná. I tak mám konečně trochu volna. Skoro týden, už chodí na záchůdek a jsou to velcí mazlíčci. Do fotogalerie jsem vložila pár nových fotek.

     

11.7.2013 koťátka z vrhu CH dnes oslavila své první narozeniny. Všem kočičkám a kocourkům přejeme všechno nejlepší. 

       

7.7.2013 koťátka zase hodně vyrostla, váží od 460 - 550 g. Také začaly v ložnici vylézat a utíkat z domečku, proto jsem je dnes přestěhovala do velké ohrádky v koupelně. Ve fotogalerii jsou vloženy nové fotky a na jednotlivých fotkách jsou videa koťátek:

      
VIDEA

          

26.6.2013 opět přináším nové zprávy o našich koťátkách, která za čtrnáct dní hodně vyrostla. Bohužel dříve na aktualizaci nebyl čas. Naše Athína měla Mastitidu (zánět mléčné žlázy). Předminulou neděli jsem ve dvě ráno vezla Ati s horečkou na pohotovost do Prahy. Paní doktorka, ale podcenila situaci a nenasadila včas Antibiotika. V sobotu musela naše Athínka podstoupit operaci, kde jí byla zanícená mléčná žláza odstraněna. Téměř hned po operaci se jí viditelně ulevilo.  Vzhledem k velkému zánětu dostala kombinaci silných Antibiotik a koťátka musela přestat kojit. Od minulého pondělí naše koťěcí miminka krmím po dvou až třech hodinách stříkačkou. Koťátka zatím prospívají dobře, už váží od 300 - 350 g, ale já jsem úplně vyčerpaná. Do fotogalerie jsou vloženy nové fotky.

       

20.6.2013 koťátka z vrhu H oslavila své první narozeniny. Všem přejeme všechno nejlepší. 

           

 

11.6.2012 Dnes se naší Athině a Ketíkovi narodila čtyři koťátka. Stejně jako Phoebe i Ati má dvě kočičky a dva kocourky. Kočičky jsou čokoládově želvovinová stříbřitá mramorovaná a čokoládově želvovinová tečkovaná. Jeden kocourek je červený stříbřitý tečkovaný a druhý krémový mramorovaný. Porod proběhl zcela bez problémů a všechna koťátka vážila okolo sto gramů. Více fotek ve fotogalerii.

  

 

10.6.2012 se Phoebe z Lužinek a Ketíkovi narodila čtyři krásná koťátka. Dvě kočičky a dva kocourkové. Černě želvovinová stříbřitá mramorovaná a čokoládově želvovinová tečkovaná kočička a dva červeně tečkovaní kluci.

Dnes také oslavila své čtvrté narozeniny koťátka z vrhu B a své třetí narozeniny koťátka z vrhu D. Všem kočičkám a kocourkům přejeme všechno nejlepší.

 

 

8.6.2013 na výstavě v Příbrami získala kočička Chelsea Chocolate své třetí ocenění CAC a zároveň titul Champion. Čokynce strašně moc gratuluji.

 

29.5.2013 oslavila koťátka z vrhu " C " své třetí narozeniny. Všem přejeme všechno nejlepší.

 

19.5.2013 V sobotu a v neděli na Pražské výstavě Star Cats Show získala kočička Hannie Lucinda své druhé a třetí ocenění CAC a zároveň titul Champion. Lucince strašně moc gratuluji.

12.5.2013 na výstavě v Mostě získala kočička Chelsea Chocolate v sobotu i v neděli své první dvě ocenění CAC.
V sobotu zde byla poprvé v otevřené třídě i kočička Hannie Lucinda, která zde získala také ocenění CAC.
Čokynce i Lucince moc gratuluji.

  

18.5.2013 oslavila koťátka z vrhu " E " své druhé narozeniny. Všem přejeme všechno nejlepší.

 

8.4.2013 pár nových krásných fotek koťátek od nás.

        

         

31.3.2013  za naším kocourkem Ketem přijela na krytí nevěsta. Červená mramorovaná kočička CH Phoebe z chovatelské stanice Z Lužinek.

 

19.3.2013 koťátka z vrhu "G" oslavila své prní narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.

 

 

10.3.2013 jsem byla na výstavě v Kongresovém centru s kočičkou Emily a její paničkou. Emilka získala ocenění CAC a byla pozvána na výběr do NOM. Potkala jsem tu i kočičku Lucinku (Hennie), která dostala opět v kategorii koťat krásné ocennění  V1. Moc gratuluji.

                

25.2.2013 Minulou neděli náš kocourek Ketík získal na pražské výstavě v hotelu Diplomat svůj druhý titul CACIB. Byl ve výběru na nominaci, kde ho bohužel porazili starší konkurenti. Na výstavě s námi byla i kočička Chelsea Chocolate, která se posuzovatelce velmi líbila. Získala své první V1 (v kategorii koťata 6-10) a i ona se účastnila výběru do nominace.  Bohužel v konkurenci také neobstála. 
Na setejné výstavě v sobotu byla ještě kočička Hennie Lucinda, která získala 
v kategorii koťata 6-10 své již několikáté V1. Oběma kočičkám moc gratuluji.

 

14.2.2013 Od vánoc se mi opět sešla spousta nových fotek, tak je konečně vkládám na stránky. Všem páníčkům a paničkám za fotky a zprávičky o kočičácích ještě jednou moc děkuji.
V neděli 17.2. jedeme s naším kocourkem Ketem na výstavu do hotelu Diplomat v Praze.